Advertentie publiceren

Dorpshuis 142m2 over 3 verdiepingen , 3 bedden, 1 WC, 1 bad, 2 salons, 1 groot terras, 1 overdekte binnenplaats

€ 137.500
Oppervlakte 142 m²
Perceel 40 m²
Aantal kamers 5 kamers

A15254 – Dit dorpshuis lijkt klein vanaf de ingang aan de straatkant, maar eenmaal binnen wacht u een verrassing! Het huis is 142m2 groot en biedt lichte, ruime en flexibele accommodatie op 3 niveaus. Op de begane grond is een overdekte binnenplaats bij de keuken, waar in de zomer buiten gegeten kan worden. Op de eerste verdieping is er een deur die opent naar de achterkant van het huis, naar een groot, zonnig, zeer privé terras van ongeveer 40m2, waar voldoende ruimte is voor tafel, stoelen en een barbecue.
Het huis heeft 3 slaapkamers (waarvan één met een buitenkamer die kan worden gebruikt als kleedkamer of kantoor), een badkamer met apart toilet op de begane grond en 2 ontvangstruimten.
De keuken kan worden bijgewerkt en geopend naar de binnenplaats om een open leefruimte te krijgen.
De grote slaapkamer op de eerste verdieping is 18m2 en is gemakkelijk groot genoeg om een badkamer ensuite toe te voegen (alle leidingen zijn al aanwezig).
De elektriciteit is 8 jaar geleden vernieuwd.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 137.500
 • Type objectOnbekend
 • Kamers5
 • Slaapkamers3
 • Badkamers1
 • ReferentieUF-A15254

Locatie

Dit object ligt in Caunes-Minervois (11160), in Aude (regio Occitanie).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod