Huis verkopen

Object in Aude, Occitanie

€ 95.000
Oppervlakte 70 m²
Perceel 2235 m²

EXCLUSIEF BIJ BEAUX VILLAGES! Dit charmante dorpshuis zou perfect zijn als afsluitbaar vakantiehuis. Het hoofdwoongedeelte heeft een open keuken/woongedeelte met de originele terrazzovloeren. Boven, op de eerste en tweede verdieping, zijn er 3 slaapkamers, met een extra zitkamer. Het huis heeft ook een kelderruimte die toegankelijk is vanuit de keuken.

Aan de overkant van de straat is er een apart pand van ongeveer 54m2 verdeeld over 2 verdiepingen dat momenteel wordt gebruikt voor opslag, maar kan worden gerenoveerd (mogelijk gite – afhankelijk van de benodigde vergunningen) tot een apart bewoonbaar pand of kan worden gebruikt als garage / werkplaats / studio. Hier is ook een veranda op de begane grond die gebruikt wordt voor zitplaatsen, maar die ook gebruikt zou kunnen worden als zomerkeuken of garage. Daarboven is er een terras met uitzicht op de omringende heuvels.

Het huis beschikt ook over een vrijstaand stuk grond in hetzelfde dorp (combinatie van bos, weiland, etc.) dat gebruikt kan worden als groentetuin of boomgaard.

Het huis staat in een mooi dorp met een crèche en een school. Het dorp is levendig, heeft regelmatig evenementen en feesten gedurende het hele jaar, en herbergt drie wijndomeinen. Er zijn talloze wandelingen door de nabijgelegen heuvels met spectaculaire uitzichten en een echte verbinding met het Franse platteland met directe toegang direct voor de deur. Het huis ligt op slechts 5 minuten rijden van het dichtstbijzijnde grotere dorp met alle voorzieningen, waaronder bakkers, restaurants en een lycee.

Iedereen die op zoek is naar een charmant traditioneel stenen huis met een aantal originele kenmerken en een extra huis om te renoveren, zou dit moeten overwegen. Geprijsd om te verkopen, dit charmante huis zal niet lang blijven staan!

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 95.000
 • Type objectOnbekend
 • Slaapkamers3
 • Badkamers1
 • ReferentieBVI72671

Locatie

Dit object ligt in Couiza (11190), in Aude (regio Occitanie).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod