Huis verkopen

Object in Aude, Occitanie

€ 145.000
Oppervlakte 101 m²
Perceel 543 m²

Dit historische stenen huis heeft een fantastische geschiedenis, omdat het jaren geleden deel uitmaakte van een kasteel! In het hart van een charmant dorp ligt dit huis met 3 slaapkamers, verdeeld over drie verdiepingen.

Met een paar aangrenzende tuinen en een grotere vrijstaande tuin op loopafstand heeft dit huis zoveel te bieden! Inclusief een grote overdekte multifunctionele ruimte die geschikt zou zijn voor een garage, carport, privéparkeerplaats voor campers, werkplaats of zelfs een yogaruimte in de buitenlucht.

Verschillende historische ruimtes maken het plaatje compleet, waaronder een wijngrot, een oude stalruimte en zelfs een vleeswarenkamer waar vroeger vlees werd gepekeld en opgeslagen. Dit huis is het hele jaar door comfortabel en er is in gewoond, het heeft centrale verwarming en is aangesloten op de riolering.

Dit charmante dorpshuis ligt in een prachtig dorp, omringd door wijngaarden en mooie wandelingen. Het zou een mooie permanente verblijfplaats zijn, aangezien het dorp een crèche en school heeft en het slechts een klein eindje rijden is naar alle voorzieningen, of een perfect vakantiehuis! Het zou ook verhuurd kunnen worden als het niet in gebruik is (afhankelijk van de benodigde vergunningen), want dit is een gebied dat populair is bij toeristen, bezoekers en permanente bewoners.

Dit charmante dorpshuis ligt op minder dan 1 uur rijden van internationale luchthavens en transportverbindingen (Carcassonne), op ongeveer 1,5 uur rijden van de Middellandse Zeekust, op dezelfde afstand van skistations en op slechts 2 uur rijden van Spanje.

Het is echt zo’n speciaal huis! Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging!

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 145.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers3
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI74358

Locatie

Dit object ligt in Couiza (11190), in Aude (regio Occitanie).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod