Huis verkopen

Object in Aude, Occitanie

€ 370.000
Oppervlakte 268 m²
Perceel 9370 m²

Ontdek dit zeldzame juweeltje in Zuid-Frankrijk, op loopafstand van de plaatselijke boulangerie, café, restaurants en andere voorzieningen.

Dit historische herenhuis is architectonisch ontworpen en gebouwd in de jaren 1900 en heeft veel van zijn oorspronkelijke karakter behouden. Het huis heeft originele houten vloeren, marmeren schouwen, opvallende originele tegelvloeren en hoge plafonds met originele houten deuren.

Dit volledig vrijstaande herenhuis ligt terug van de weg met een opvallende poort en is goed gelegen op een aanzienlijk terrein van bijna 10.000 m2 met een aangelegde tuin, verschillende buitenterrassen, een groot balkon en een carport. Op het terrein staan diverse volwassen beplantingen, waaronder eikenbomen van een soort die truffels hebben.

Dit herenhuis is verdeeld over twee verdiepingen en heeft meerdere slaapkamers, twee grote salons en een aparte eetkamer, evenals een aanzienlijke cave op de onderste verdieping. Dit historische herenhuis zou een perfect familiehuis of vakantiehuis zijn met voldoende ruimte voor een kantoor aan huis, een kunststudio, een schrijfhoek, een bibliotheek en meer.

Zeldzaam om een klassiek maison de maître te vinden op zo’n groot terrein, met slechts een korte wandeling naar restaurants en andere voorzieningen. Kom dit prachtige huis vandaag nog ontdekken!

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 370.000
 • Type objectOnbekend
 • Slaapkamers6
 • Badkamers3
 • ReferentieBVI66871

Locatie

Dit object ligt in Espéraza (11260), in Aude (regio Occitanie).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod