Advertentie publiceren

Domein van 14 hectare met zwembad, kapel, stallen en activiteitenruimte. Hoofdgebouw met 6 slaapkamers met eigen badkamer

€ 1.450.000
Oppervlakte 498 m²
Perceel 57340 m²
Aantal kamers 14 kamers

A13367 – Prachtig 14e eeuws koetshuis met eigen kapel, stallen en kampeerplaatsen is genesteld in meer dan 14 hectare tuinen en bos en de licht verhoogde ligging biedt een adembenemend uitzicht over wijngaarden, in de richting van de Pyreneeën. Het is de perfecte plek om eindeloze dagen door te brengen met het verkennen van de schatten van de Katharen. De ruime en flexibele accommodatie presenteert zich ook als een veelzijdige zakelijke mogelijkheid met opties als:
– Een familiehuis met een gite; onafhankelijke studio’s; bed & breakfast
– Bruiloftsevenementen
– Glamping/camping
– Wijnproeven; Kunst/Kook/Taalscholen; Yoga & Meditatie retraite
– Manege
Dicht bij dorpen met alle voorzieningen & openbaar vervoer verbindingen; 3 internationale luchthavens binnen 1 uur 40; 1 uur 30 van de mediterrane stranden; 5 skigebieden binnen 1 uur 30 van & 2 uur van Spanje.
Plaatselijke interesses : Kastelen; Zwemmeren; Fietsen; Wandelen; Witte watersporten; Thermale baden; Zweefvliegen; Golf etc

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 1.450.000
 • Type objectHuis
 • Kamers14
 • Slaapkamers9
 • Badkamers9
 • ReferentieUF-A13367

Locatie

Dit object ligt in Gaja-et-Villedieu (11300), in Aude (regio Occitanie).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod