Huis verkopen

Object in Aude, Occitanie

€ 68.500
Oppervlakte 147 m²
Perceel 206 m²

Dit driezijdige dorpshuis geniet van de rust en stilte van het dorpsleven, terwijl het vlakbij Limoux en al zijn voorzieningen ligt, winkels, dokters, bioscoop…

Begane grond: grote slaapkamer plus kleine aangrenzende kamer die gebruikt kan worden als kleedkamer of kantoor. Aparte doucheruimte en toilet.

Eerste verdieping: grote lichte woonkamer met open haard en keuken. Aangrenzende zitkamer met toegang tot een kleine blinde kamer.

Tweede verdieping: grote slaapkamer met alkoof die een kleedkamer zou kunnen zijn, een eerste aangrenzende kamer die verbouwd zou kunnen worden tot badkamer, een tweede kamer die een kinderslaapkamer zou kunnen zijn. Op dezelfde verdieping een atelier met broodoven dat een slaapkamer zou kunnen worden.

Boven: een grote zolder van meer dan 50 m2: met een enkel open plan kan het meerdere functies hebben.

Er zijn renovatiewerkzaamheden uitgevoerd in dit huis: moderne doucheruimte, dubbele beglazing. Er is echter nog werk aan de winkel, en dit huis zal je blij maken als je op zoek bent naar een huis waar je je persoonlijke stempel op kunt drukken.

Prijs inclusief makelaarskosten :68 500 €
Prijs exclusief makelaarskosten :62 273 €
Koperscommissie inbegrepen: 10%

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 68.500
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers3
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI64359

Locatie

Dit object ligt in La Digne-d'Aval (11300), in Aude (regio Occitanie).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod