Huis verkopen

Object met zwembad in Aude, Occitanie

€ 798.000
Oppervlakte 320 m²
Perceel 48540 m²

Boerderij op het platteland met zwembad midden op het platteland van 4,85ha. Volledig privé en met een flexibel huis dat heel gemakkelijk in tweeën kan worden gedeeld of als één groot familiehuis kan worden gehouden. De toevoeging van een appartement met 1 slaapkamer, bijgebouwen voor workshops of renovatie, paardenstal en toch maar 20 minuten van een grote stad maken dit een geweldige keuze.

Als het hoofdhuis zou worden opgedeeld dan zou het aan de ene kant een keuken, een zitkamer/eetkamer, 2 slaapkamers – waarvan een met een grote dressing en een familiebadkamer bieden.
Het grotere gedeelte heeft een keuken, zitkamer, eetkamer en boven 2 slaapkamers ensuite, 2 slaapkamers en een badkamer plus een bibliotheek/kantoor.
Op de begane grond is een apart appartement met 1 slaapkamer, gemoderniseerd en geïsoleerd.

Centrale verwarming op gas in het hoofdgebouw plus twee open haarden.
Het appartement heeft elektrische radiatoren. Het huis moet een beetje opgefrist worden, maar het biedt een geweldige ruimte op een magische plek. Het zwembad is omheind en is ongeveer 10m x 4m plus een trap. Er zijn terrassen rondom het huis, prachtig uitzicht en totale rust om naar de vogels en vlinders in de tuin te kijken.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 798.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers7
 • Badkamers5
 • ReferentieBVI60493

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Limoux (11300), in Aude (regio Occitanie).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod