Huis verkopen

Object in Aude, Occitanie

€ 152.500
Oppervlakte 79 m²
Perceel 85 m²

In een van de oudste gebouwen van Limoux, genesteld aan de oever van de rivier de Aude en ooit deel uitmakend van de oude middeleeuwse stadsmuren, ligt dit goed gerenoveerde appartement in een klein gebouw met 2 andere appartementen. Het appartement heeft veel karakteristieke kenmerken en prachtig gerestaureerd houtwerk en is licht en doordacht ingedeeld met uitzicht op de rivier en de omliggende heuvels. Op slechts een steenworp afstand van het centrum van de stad met zijn cafés, bars en restaurants, zou het ideaal zijn als een tweede huis voor iemand die wil genieten van de voordelen van het leven in het centrum van de stad, of voor iemand die het hele jaar door wil wonen met alle voorzieningen in de buurt.

Jaarlijkse kosten te bevestigen bij ondertekening. De verkoper verklaart dat er geen lopende juridische procedures zijn.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 152.500
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers2
 • Badkamers1
 • ReferentieBVI72340

Locatie

Dit object ligt in Limoux (11300), in Aude (regio Occitanie).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod