Huis verkopen

Object met zwembad in Aude, Occitanie

€ 390.000
Oppervlakte 204 m²
Perceel 2091 m²

Met veel genoegen presenteren we dit substantiële moderne comfortabele huis met twee volledig onafhankelijke woningen, een grote tuin, zwembad en prachtig uitzicht. Het huis is gebouwd in 2010 en heeft het voordeel dat het goed geïsoleerd is, met omkeerbare airconditioning en dubbele beglazing voor comfort het hele jaar door.

Het hoofdgebouw heeft vier slaapkamers, een grote open en ruime woonkamer, eetkamer en keuken met een groot omsloten balkon met prachtig uitzicht op het platteland. Het bijgebouw heeft vier slaapkamers met eigen badkamer, een woonkamer en keuken en zou perfect zijn voor multigenerationeel wonen of om inkomsten te genereren als chambre d’hotes, gites of iets dergelijks. Het pand wordt gecompleteerd door een extra garage/carport en meerdere werkplaatsen en opslagruimtes.

Dit elegante huis ligt op het platteland, omringd door wijngaarden en op slechts 10 minuten van een grote stad met diverse faciliteiten (Limoux) en op minder dan 30 minuten van Carcassonne, aan de rand van een levendig dorp met een basisschool.

Aan dit moderne huis hoeft absoluut niets gedaan te worden – het is klaar om in te trekken zoals het is! Het zou een perfect familiehuis zijn, geschikt als chambre d’hotes, BandB, of gite die inkomsten genereert of voor twee samenwonende families.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 390.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers8
 • Badkamers6
 • ReferentieBVI67002

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Limoux (11300), in Aude (regio Occitanie).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod