Huis verkopen

Object in Aude, Occitanie

€ 135.000
Oppervlakte 91 m²
Perceel 1150 m²

Dit pand met 3 slaapkamers en dikke stenen muren heeft prachtig uitzicht over de binnenplaats van een bekende abdij en de tuin van het pand. Er is een kamer op elke verdieping met ramen die naar beide kanten uitkijken, wat licht geeft aan een verder typisch middeleeuws huis.

Het pand heeft een opknapbeurt nodig, maar het is een gemakkelijk te beheren ruimte. De tuin is beplant met volwassen fruitbomen, grote dennenbomen en heeft 3 bijgebouwen, waarvan er een met een beetje decoratie kan worden verbouwd tot slaapkamer met eigen badkamer en toilet, die allemaal al aanwezig zijn.

Het huis heeft hoge plafonds, een mooie gevel en een zeer rustieke uitstraling met de originele trap die leidt naar elk van de slaapverdiepingen en een keuken/eetgedeelte op de begane grond dat uitkomt op een rustig steegje aan weerszijden. Het is een charmant huis om op te sluiten en te verlaten of het kan een heel mooi huis zijn voor iemand die van tuinieren houdt.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 135.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers3
 • Badkamers1
 • ReferentieBVI73331

Locatie

Dit object ligt in Limoux (11300), in Aude (regio Occitanie).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod