Advertentie publiceren

Dorpshuis 175m2 op 3 niveaus. 3 slaapkamers, 3 badkamers, keuken/eetkamer/woonkamer. Speelkamer, kantoor, terras,

€ 320.000
Oppervlakte 210 m²
Perceel 87 m²
Aantal kamers 7 kamers

A15415 – Achter de gewone buitenkant van 3 verdiepingen gaat een creatieve, architectonisch ontworpen mix van oud en nieuw schuil.
Het prachtige middelpunt van deze woning is de privé-binnenplaats op de eerste verdieping, die is ontstaan door de afbraak van de bovenste verdiepingen van twee oude huizen. De lagere binnenplaats zorgt ervoor dat, naarmate de zon zich verplaatst, er altijd een plekje in de zon of in de schaduw is.
Er zijn 3 slaapkamers en 3 badkamers, waarvan één ensuite.
De open keuken/eetkamer/woonkamer komt via 3 sets glazen schuifdeuren uit op een terras, met hekwerk (12m2),
Het huis ligt in het dorp Ouveillan, met een prachtige kerk in Romaanse stijl uit de 11e-12e eeuw. Het ligt dicht bij het Canal du Midi en vlakbij Narbonne (15 km) en Beziers (25 km).
Er zijn de regionale luchthavens van Carcassonne (65 km), Beziers (42 km) en Montpellier (100 km) en de zandstranden van Valras, Portiragnes en Narbonne allemaal binnen 45 minuten met de auto.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 320.000
 • Type objectOnbekend
 • Kamers7
 • Slaapkamers4
 • Badkamers3
 • ReferentieUF-A15415

Locatie

Dit object ligt in Ouveillan (11590), in Aude (regio Occitanie).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod