Advertentie publiceren

Prachtige oude verbouwde schuur op 2 niveaus, 237m2, met grote binnenplaats van 121m2. 3 bedden, 1 badkamer, 2 recep

€ 297.500
Oppervlakte 237 m²
Perceel 121 m²
Aantal kamers 6 kamers

A16222 – De ingang van het pand is via een grote schuurdeur, die uitkomt op de binnenplaats van 121m2 met grind, die gedeeltelijk wordt overdekt door een pannendak. Onder dit dak bevindt zich een hot tub.
De binnenplaats leidt naar een betegelde patio en de ingang van het huis. Deze komt uit in een ruime, lichte, open zitkamer/eetkamer en een nieuwe volledig ingerichte keuken met hoge plafonds en een aparte bijkeuken/wasruimte. Prachtig gepunte stenen muren omringen deze enorme, van airconditioning voorziene ruimte van 80m2. Er is een kamer aan de achterkant van deze ruimte, gebruikt als slaapkamer, met een volledige en-suite badkamer en apart toilet.
Eerste verdieping: Een trap leidt naar een andere grote ontvangstruimte van 66m2 met een hoog plafond en veluxraam om de zon binnen te laten. Deze ruimte heeft een parketvloer met een onafgewerkt gedeelte, voor de mogelijkheid om een grote familiebadkamer in te richten. 3 grote, zonnige slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde van het gebouw, elk met grote ramen met dubbele beglazing, met uitzicht op de binnenplaats.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 297.500
 • Type objectOnbekend
 • Kamers6
 • Slaapkamers3
 • Badkamers1
 • ReferentieUF-A16222

Locatie

Dit object ligt in Pépieux (11700), in Aude (regio Occitanie).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod