Huis verkopen

Object in Aude, Occitanie

€ 744.000
Oppervlakte 400 m²
Perceel 6925 m²

Gerestaureerd, maar met al zijn historische charme, ligt dit prachtige stenen huis verscholen op een privélocatie, maar op loopafstand van een charmant dorpje met een winkel/café, restaurants, een brouwerij en een populair zwemmeer.

De indeling is zeer veelzijdig, met in het hart een prachtige open binnen-/ buitenterrasruimte. Er zijn twee aparte gebouwen aan weerszijden die geschikt zouden kunnen zijn voor een inkomstengenererende activiteit (momenteel gerund als een gite – een toekomstige eigenaar moet mogelijk opnieuw de nodige vergunningen en bedrijfsregistratie aanvragen), een aparte gezinswoning of een vakantiehuis.

Het aangrenzende terrein van bijna 6.500 m² wordt begrensd door een prachtige rivier met privétoegang tot de rivier. Het terrein is geschikt voor wandelingen, outdoor fitnessruimtes en moestuinen en boomgaarden.

Dit zeldzame pand heeft zijn historische ziel behouden, omdat het een voormalige molen is, inclusief zichtbare houten balken, stenen muren en zelfs een deel van de ondergrondse werking van de molen. Het is overal vakkundig gerestaureerd en gerenoveerd, inclusief op maat gemaakte trappen, dubbele beglazing en een open haard.

Dit bijzondere pand heeft meerdere buitenterrassen en ruimtes die perfect zijn voor workshops, verdere ontwikkeling en zelfs extra woonruimte (afhankelijk van toestemming). Dit is echt zo’n juweeltje, wacht niet langer en neem vandaag nog contact op voor meer informatie en boek je bezichtiging!

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 744.000
 • Type objectOnbekend
 • Slaapkamers5
 • Badkamers5
 • ReferentieBVI68394

Locatie

Dit object ligt in Puivert (11230), in Aude (regio Occitanie).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod