Huis verkopen

Object in Aude, Occitanie

€ 349.000
Oppervlakte 156 m²
Perceel 2200 m²

EXCLUSIEF BIJ BEAUX VILLAGES! Dit aantrekkelijke en ruime karakteristieke huis met zijn grote, goed geproportioneerde kamers en volgroeide tuinen zou een heerlijk familiehuis zijn.

De accommodatie bestaat uit: 4 slaapkamers, 2 badkamers, 3 grote ontvangstruimten allen met marmeren schouwen, een ruime moderne inbouwkeuken en een zomerkamer met uitzicht op de tuinen aan de achterzijde. Een apart overdekt terras op het zuiden, een berging en een garage maken deze unieke woning compleet.

Het huis is in uitstekende staat en de tuinen die rondom het huis liggen, zijn beplant met een verscheidenheid aan bomen en struiken. Er is voldoende ruimte voor een zwembad indien gewenst (afhankelijk van de benodigde vergunningen) en een groot perceel voor het kweken van je eigen groenten en een potstal voor tuinliefhebbers aan het eind van de tuin.

Het uitzicht op de omringende bergen, dat je vanaf elke plek in het huis kunt zien, is adembenemend en je bent maar een klein stukje lopen van het centrum van het populaire stadje Quillan. De kust bij Perpignan ligt op een uur rijden en het dichtstbijzijnde skistation ligt op slechts 25 km afstand.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 349.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers4
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI69992

Locatie

Dit object ligt in Quillan (11500), in Aude (regio Occitanie).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod