Huis verkopen

Object met zwembad in Aude, Occitanie

€ 490.000
Oppervlakte 300 m²
Perceel 631 m²

EXCLUSIEF BIJ BEAUX VILLAGES! Dit aanzienlijke karakteristieke pand ligt op een rustige plek op slechts een paar minuten lopen van het centrum van het populaire en levendige stadje Quillan, in de uitlopers van de Pyreneeën.

Het huis biedt ruime accommodatie op 3 niveaus als een groot familiehuis. Het kan ook worden gebruikt als hoofdwoning en 2 appartementen die al zijn ingericht en uitgerust met inbouwkeukens en aparte ingangen – ideaal voor vakantieverhuur die een aanzienlijk inkomen zou genereren (afhankelijk van de benodigde vergunningen).

Het pand is volledig gerenoveerd met zorg voor het behoud van historische kenmerken, zoals de marmeren schouwen en decoratieve cementvloertegels. De goed geproportioneerde kamers zijn smaakvol ingericht en alle badkamers zijn modern en goed uitgerust. Er is centrale verwarming op stadsgas, een houtkachel en een combinatie van elektriciteit en gas voor warm water.

Buiten leiden de terrastuinen op het zuiden naar een ruim zwembad en naar een verbouwde schuur die dienst doet als extra woonruimte. De schuur is uitgerust met een zomerkeuken, een eetterras met ingebouwde barbecue en een speelkamer. Vanaf hier heb je een prachtig uitzicht over de stad tot aan de bergen daarachter.

Daarnaast zijn er 2 garages, een werkplaats, wasruimte en verschillende opslagruimtes. In totaal is er ongeveer 300m² bewoonbare oppervlakte met meer dan 400m² zonnige buitenruimtes, waardoor dit een zeer interessant object is.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 490.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers7
 • Badkamers8
 • ReferentieBVI72174

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Quillan (11500), in Aude (regio Occitanie).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod