Huis verkopen

Object met zwembad in Aude, Occitanie

€ 230.000
Oppervlakte 250 m²
Perceel 520 m²

EXCLUSIEF BIJ BEAUX VILLAGES! Dit prachtige oude stenen huis met 6 slaapkamers heeft een interessant verleden als herberg voor reizigers, dat teruggaat tot de Romeinse tijd. Het ligt midden in de prachtige natuur aan een rustig weggetje, maar dicht bij voorzieningen.

Het huis is gerenoveerd om er een groot familiehuis van te maken met veel ruimte voor privacy of drie onafhankelijke woningen die een thuis en een aanzienlijk inkomen kunnen bieden (mogelijk een gite-bedrijf – afhankelijk van de benodigde vergunningen).

Het geheel bestaat uit 6 slaapkamers, 3 badkamers, 3 keukens, 2 aparte tuinen en een dompelbad. Er is ook nog een kleine woning met een slaapkamer, die nog wat afwerking behoeft en in de prijs is inbegrepen.

Het is een perfecte uitvalsbasis voor allerlei toeristische activiteiten en is de afgelopen tijd gerund als een succesvol vakantieverhuurbedrijf voor de eigenaren en als een thuis voor hen (voor toekomstige verhuur moet een toekomstige eigenaar opnieuw de benodigde vergunningen aanvragen). Met 3 aparte ingangen is het zo geconfigureerd dat de eigenaren en hun gasten volledig privé kunnen wonen zonder elkaar ooit tegen te komen.

In de buurt zijn een supermarkt, een zwemmeer en een strandbar/restaurant die open is tijdens de zomermaanden, en nog een die het hele jaar door open is. Het pand ligt ook op slechts 4 km afstand van het stadscentrum met banken, bars, restaurants, artsen, een 12e-eeuws kasteel, activiteiten langs de rivier, scholen en goede vervoersverbindingen naar zowel Perpignan aan de Middellandse Zeekust als Carcassonne.

Het huis ligt binnen 2 uur van 5 internationale luchthavens in Carcassonne (55 minuten), Beziers, Toulouse, Perpignan en Girona in Spanje. Het is minder dan een uur skiën of naar de Middellandse Zeekust.

Het dorp zelf bestaat uit een echt vriendelijke gemeenschap van lokale gezinnen, waarvan sommigen hier zijn opgegroeid en uit grotere steden zijn teruggekeerd om hier hun kinderen op te voeden, internationale en Franse permanente bewoners die op zoek zijn naar een idylle op het platteland, maar niet te geïsoleerd willen zijn.

Als je een fietsfanaat of sportliefhebber bent, ligt het landgoed op de route van de Katharen, ligt het regelmatig op de route van de Tour de France en wordt het omringd door wandelpaden. Als je een natuurliefhebber bent, zijn de omliggende velden in het voorjaar bedekt met zeldzame orchideeën.

Of je nu op zoek bent naar een geweldig nieuw huis of een geweldig nieuw inkomen, deze plek moet je gezien hebben!

Dit huis wordt verkocht door een lid van het Beaux Villages team.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 230.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers6
 • Badkamers3
 • ReferentieBVI72511

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Quillan (11500), in Aude (regio Occitanie).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod