Huis verkopen

Object in Aude, Occitanie

€ 100.000
Oppervlakte 90 m²
Perceel 626 m²

Dit huis ligt op een verhoogde positie in een mooi dorp niet ver van de stad Quillan en de dorpen Esperaza en Rennes le Chateau. Het gebied is erg populair vanwege het milde klimaat en de buitensportmogelijkheden. Het ligt op iets meer dan een uur rijden van zowel de stranden van de Middellandse Zee als de skipistes van de Pyreneeën. De dichtstbijzijnde luchthavens zijn Carcassonne en Perpignan.

Het pand bestaat uit 2 stenen huizen, die als aparte woningen kunnen worden gehouden of tot een groot huis kunnen worden gemaakt (afhankelijk van de benodigde vergunningen), samen met een groot terras, een eigen parkeerplaats en een kleine tuin. Vanuit elke hoek is er een prachtig, verreikend uitzicht over het spectaculaire landschap.

Het eerste huis, met een keuken, woonkamer, doucheruimte en 3 grote slaapkamers, is direct bewoonbaar, hoewel er nogal wat werk moet worden verricht om het te moderniseren en aan te passen aan de huidige normen. Het tweede huis is een renovatieproject.

Een geweldige kans om iets speciaals te creëren op een gewilde locatie in Zuid-Frankrijk.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 100.000
 • Type objectOnbekend
 • Slaapkamers5
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI72743

Locatie

Dit object ligt in Quillan (11500), in Aude (regio Occitanie).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod