Huis verkopen

Ruime eengezinswoning in het centrum van een levendige stad, op loopafstand van de vele voorzieningen!

€ 135.000
Oppervlakte 190 m²
Perceel 11 m²
Aantal kamers 12 kamers

A28600VS11 – Dit ruime familiehuis, gelegen in het centrum van het levendige dorp Quillan met een schat aan voorzieningen voor elk wat wils. Met een dubbele garage, wat zeldzaam is in een huis in het centrum van de stad. 7 slaapkamers maken dit een ideaal huis voor een grote familie, vrienden op bezoek, b&b of gite potentieel!
Quillan ligt dicht bij 2 internationale luchthavens, Carcassonne (50 minuten) en Perpignan (1h25mins). Het heeft een gemeenschappelijk zwembad in de stad en een kunstmatig zwemmeer net buiten de stad. De stranden aan de Middellandse Zee liggen op ongeveer 1.30 minuten rijden en de dichtstbijzijnde skipiste op 45 minuten rijden. Weinig steden in deze regio kunnen bogen op de rijkdom aan voorzieningen die te vinden zijn in Quillan!
Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 135.000
 • Type objectHuis
 • Kamers12
 • Slaapkamers7
 • Badkamers4
 • ReferentieUF-A28600VS11

Locatie

Dit object ligt in Quillan (11500), in Aude (regio Occitanie).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod