Huis verkopen

Object in Aude, Occitanie

€ 251.450
Oppervlakte 228 m²
Perceel 395 m²

Een geweldige kans om een huis met tuin te kopen in het hart van een populair stadje met bars en restaurants en een wekelijkse markt.
Dit huis met 5 slaapkamers wordt volledig uitgerust en gemeubileerd verkocht (onder voorwaarden) en is gebruikt als privéwoning en bed & breakfast met restaurant. (Op de begane grond is er een uitnodigende hal, met een trap naar de eerste verdieping en deuren die leiden naar een grote ontvangstruimte met een open haard. Momenteel wordt deze ruimte gebruikt als eetkamer, er is een bargedeelte en een toilet. De eetkamer komt uit op een terras en een overdekte veranda met uitzicht op de privétuin. Op de begane grond is ook een commerciële keuken, nog een ontvangstruimte, een wasruimte en een opslagruimte.
Boven is er een grote open overloop met 5 tweepersoonsslaapkamers, elk met een eigen doucheruimte en toilet en een trap naar een ruime zolder.
Het huis heeft gedeeltelijk dubbele beglazing, centrale verwarming met warmtepomp, zonnepanelen voor de warmwatertank en een traplift naar de eerste verdieping.
Met een beetje cosmetisch opknappen zou dit huis een heerlijk huis zijn met inkomstenpotentieel indien gewenst.

Prijs inclusief makelaarskosten : 251.450 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 235.000 €
Koperscommissie, belasting inbegrepen: 7%

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 251.450
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers5
 • Badkamers5
 • ReferentieBVI75471

Locatie

Dit object ligt in Quillan (11500), in Aude (regio Occitanie).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod