Huis verkopen

Object in Aude, Occitanie

€ 253.000
Oppervlakte 133 m²
Perceel 2400 m²

EXCLUSIEF VOOR BEAUX VILLAGES! Het huis is gebouwd op een heuvel bij de ingang van het dorp en biedt een prachtig uitzicht over het dorp en de omliggende vallei. De ligging ten opzichte van de weg en het grote terrein eromheen garanderen rust en stilte, met slechts één buur aan één kant.

Op de begane grond is er een grote garage van 42 m2 die momenteel wordt gebruikt als werkplaats, een onafhankelijk appartement van 39 m2 met een woonkamer, een slaapkamer, een doucheruimte en een terras. Op dit niveau bevinden zich ook een wasruimte en een extra opslagruimte.

De eerste verdieping is bereikbaar via een interne en externe trap, maar ligt dan op hetzelfde niveau als de tuin. Deze verdieping bestaat uit: een woonkamer van 44 m2 die uitkomt op 2 terrassen, 2 slaapkamers met toegang tot het achterterras, een badkamer met bad en douche, een apart toilet.

Het object beschikt ook over een schuur waarvoor 20 jaar geleden een bouwvergunning is afgegeven voor een gîte, maar die niet is gebouwd. Het zou gebruikt kunnen worden als garage voor een camper.
Buiten moet nog het een en ander worden afgewerkt: onderhoud van de tuin en afwerking (betegeling) van de terrassen.

De Haute Vallée de l’Aude, een groen gebied, ligt halverwege tussen de bergen en de kust. Het dorp ligt dicht bij openbaar vervoer naar Carcassonne, Limoux, Quillan of Perpignan. Lokale winkels liggen op 2 minuten rijden.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 253.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers3
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI65012

Locatie

Dit object ligt in Val-du-Faby (11260), in Aude (regio Occitanie).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod