Huis verkopen

Object in Aveyron, Occitanie

€ 495.000
Oppervlakte 240 m²
Perceel 2800 m²

EXCLUSIEF BIJ BEAUX VILLAGES! Deze molen ligt op een adembenemende locatie met een eigen waterval, een natuurlijk zwembad en een beekje. Het is een oase van rust, maar toch op slechts 1 km afstand van een levendig dorp met diverse restaurants, winkels en alle voorzieningen, op 15 minuten rijden van een groot winkelcentrum en op 30 minuten van een internationale luchthaven.

Voor wie gevoelig is voor elektronische golven is dit een witte zone… er is echter wel glasvezel!!! Het pand, dat dateert uit begin 1800, is doordrenkt met karakter, van de zichtbare stenen muren binnen en buiten, de zichtbare balken, zelfs de vloer in de woonkamer is van steen. Er zijn verschillende open haarden met houtkachels die momenteel de enige vorm van verwarming zijn, maar er is een centraal verwarmingssysteem geïnstalleerd (radiatoren aanwezig).

Momenteel zijn het twee woningen, een woning met een slaapkamer, een woonkamer/keuken met houtkachel en doucheruimte op de begane grond en een slaapkamer en wc op de eerste verdieping. Hieronder is een berging.

Rechts hiervan staat een huis met 2-4 slaapkamers, afhankelijk van hoe je het inricht. Kom binnen via de ruime woon/eetkamer op de begane grond met rechts de keuken die uitkomt op het terras en je eigen stukje paradijs. Aan de linkerkant is een kamer die momenteel wordt gebruikt als opslagruimte waar de originele molenwerken staan (momenteel niet in gebruik).

Op de eerste verdieping zijn nog twee kamers en een doucheruimte met toilet en daarboven twee slaapkamers onder de dakrand. Onder dit alles is een opslagruimte/secundaire keuken en een gewelfde kelder. Dit is een pand dat zich leent voor vele doeleinden, zowel commercieel als residentieel, voorheen gebruikt als restaurant en concertlocatie.

De beschikbaarheid van glasvezel maakt thuiswerken mogelijk – als je klaar bent voor vandaag, waarom neem je dan geen duik onder de waterval? Waarom zou je naar een kantoor gaan als je utopia voor de deur hebt? Ook ideaal voor een vakantiehuis.

Prijs inclusief makelaarskosten : 495.000 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 466.982 €
Koperscommissie inbegrepen: 6 %

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 495.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers3
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI69007

Locatie

Dit object ligt in Bozouls (12340), in Aveyron (regio Occitanie).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod