Huis verkopen

Object in Aveyron, Occitanie

€ 349.000
Oppervlakte 245 m²
Perceel 63335 m²

Hou je van oude stenen, met grote, lichte leefruimtes en een modern, comfortabel interieur?
Dit huis verbergt zijn geheimen goed. Je moet het persoonlijk zien om het te voelen. Slechts 10 minuten van Capdenac en 45 minuten van Rodez. Gelegen op meer dan 6 hectare grond (waarvan een groot deel bebost). Het moderne, ruime interieur van dit oude stenen huis wordt pas duidelijk als je binnenstapt.
De twee belangrijkste woonkamers zijn echt indrukwekkend. De eetkamer met gloednieuwe open keuken is 50m² onder een kathedraal dak, en de woonkamer meet 80m², met op de bovenverdieping de prachtige master suite van 40m². De 2 slaapkamers op de begane grond en de doucheruimte bieden de mogelijkheid om gelijkvloers te wonen, indien gewenst.
Een kleine studio met aparte ingang maakt een vierde slaapkamer, en de schuur is klaar om verbouwd te worden (afhankelijk van de benodigde vergunningen) of gebruikt te worden als paardenstal.
Wees de eerste om dit prachtige familiehuis te ontdekken!

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 349.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers4
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI74613

Locatie

Dit object ligt in Capdenac-Gare (12700), in Aveyron (regio Occitanie).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod