Huis verkopen

Object in Aveyron, Occitanie

€ 399.000
Oppervlakte 310 m²
Perceel 296 m²

Dit mooie pand ligt in het hart van een prachtig middeleeuws dorp en was ooit het huis van de plaatselijke notaris. Grote lichte kamers met hoge plafonds en uitzicht over de tuin en de heuvels daarachter geven je het gevoel dat je ver weg bent van het dorpsleven en toch ben je op steenworp afstand van restaurants, een bakker, de dorpswinkel, het postkantoor en een treinstation naar Toulouse.

Het huis bestaat uit een grote woonkamer met houtkachel en dubbele glazen deuren die leiden naar de lichte en ruime keuken. Er is ook een kantoor en een slaapkamer op de begane grond met een ensuite badkamer. Deze kamer wordt momenteel gebruikt als eetkamer. Een kleine kamer (erg handig voor het overwinteren van planten) leidt naar het terras en de garage.

Via een trap vanaf het terras kom je in de tuin die, hoewel compact, vol staat met planten, bloemen, een bijzondere magnoliaboom en zelfs een productieve moestuin. De tuin ligt op het zuiden en heeft een prachtig uitzicht over het omringende landschap.

Op de eerste verdieping van het huis vind je 2 grote slaapkamers met eigen badkamer en een kamer die momenteel wordt gebruikt als kantoor, maar ook een andere slaapkamer kan zijn. Er is ook een op zichzelf staand appartement met woonkamer, kitchenette, slaapkamer en badkamer dat prachtig zou werken als verhuuroptie.
Naast dit alles is er een zolder die geschikt is om te verbouwen (afhankelijk van bouwvergunning) met een trap vanaf de overloop boven en verschillende kelderruimtes met toegang vanuit de entreehal die veel opslagruimte bieden.
Al met al een uitstekend huis met de mogelijkheid van een inkomen (bed and breakfast) plus het plezier van wonen in een prachtig historisch dorp.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 399.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers4
 • Badkamers4
 • ReferentieBVI71480

Locatie

Dit object ligt in La Fouillade (12270), in Aveyron (regio Occitanie).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod