Advertentie publiceren

tenen boerderij met schuur, hangar en te renoveren huisje op 4ha.

€ 264.000
Oppervlakte 124.2 m²
Perceel 124.2 m²
Aantal kamers 6 kamers

Deze boerderij ligt aan de rand van een klein gehucht op ongeveer twintig minuten van het stadje Villefranche de Rouergue. De gebouwen zijn gemaakt van steen en zijn gebouwd in een L-vorm. Een deel wordt gebruikt als woning en het andere deel, voorheen stallen, wordt nu gebruikt als berging en opslagruimte.

Het huis.

Op de begane grond bevinden zich oude stallen die tegenwoordig worden gebruikt als stookruimte en opslagruimte.
Een buitentrap leidt naar de 1e verdieping. We komen op een klein terras en de ingang van het huis.
U komt direct in de keuken (≃ 14m²), aan het einde daarvan is een gang die leidt naar een badkamer (≃ 4.60 m²) met inloopdouche en een apart toilet (≃ 1.10m²).

Terugkerend naar de keuken, rechts van de ingang, zijn er trappen naar de woon-/eetkamer (≃ 26 m²) waar een open haard is en een deur met een trap die naar de tweede verdieping leidt. Dan hebben we een gang die leidt naar twee slaapkamers (≃ 10.50m² en 15m²).
Als we op de tweede verdieping aankomen, komen we op een overloop met links een slaapkamer (≃ 23m²) met een deur naar de zolder, en rechts twee andere kamers (≃ 11m² en 19m²) die gebruikt kunnen worden als een welke kamer.

Het hoofdhuis heeft geen dubbele beglazing.

Bij het huis vinden we een schuur, nu in gebruik als open garage.
Er is ook een klein huis om te renoveren op ongeveer dertig meter van het hoofdgebouw. Het hele interieur is te renoveren, het heeft een oude stenen wasbak en een oude schouw.

Het dak is vernieuwd en verkeert in goede staat.
Dit object heeft een prachtig uitzicht op de omliggende valleien.

Het dorp la Fouillade ligt op 6 km van dit eigendom. Hier zijn oander andere scholen, een apotheek, een supermarkt, bakkers, een garage en er zijn dokters. Ville franche de Rouergue ligt op 15 km van het eiegndom.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 264.000
 • Type objectHuis
 • Kamers6
 • Slaapkamers3
 • Referentie0622 1247

Locatie

Dit object ligt in Lunac (12270), in Aveyron (regio Occitanie).

Contact opnemen

Disc Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod