Advertentie publiceren

Mooi huis met chambre d’hotes en zwembad op een paar minuten van het dorp Martiel.

€ 449.000
Aantal kamers 10 kamers

Deze ruime woning ligt aan de rand van een klein gehucht in de buurt van het dorp Martiel, ongeveer 12 km van Villefranche de Rouergue.

Het huis bestaat uit twee huizen die zijn samengevoegd om er één te maken, plus een vrijstaand huis dat als gastenkamer wordt verhuurd, een huis dat volledig moet worden gerenoveerd en tot slot een groot zwembad.

De toegang tot de woning is via een eigen oprit met links het te renoveren kleine huis. Het huis is in tweeën gesplitst met een inkomhal in het midden, links van de inkomhal is de grote keuken/eetkamer met deur naar de achterkant van het huis waar het zwembad is.

De keuken is modern en praktisch en heeft een grote bijkeuken en een wijnkelder.
Aan de andere kant van de inkomhal is een ruime kelder met de stookruimte, een wasruimte en een ruimte gewijd aan opslag.
Naar boven gaand bereikt u een overloop, hier is een badkamer en links van de overloop een eetkamer met dubbele openslaande deuren met uitzicht op de tuin; een ruime woonkamer met open haard, boven de woonkamer en de eetkamer is de master suite met zijn badkamer met douche badkamer wastafels en toiletten.

Rechts van de overloop is een grote kamer met mezzanine die momenteel wordt gebruikt als speelkamer, deze kamer heeft een mooie oppervlakte van 40m² en kan gemakkelijk worden omgevormd tot meerdere slaapkamers, deze kamer communiceert met de logeerkamer door een deur.

De gastenkamer bestaat uit een warme woonkamer met een oude stenen gootsteen en een eigen ingang via een buitentrap. Boven is een mooie slaapkamer met doucheruimte en toilet.

De te renoveren maisonnette, vlakbij de ingang van het pand, heeft een oppervlakte van 40 m² verdeeld over twee verdiepingen maar behoeft een grondige renovatie maar kan een tweede gastenkamer herbergen.

De tuin heeft een totale oppervlakte van 3300 m² en is gelegen voor en achter het huis, er is een oude broodoven en een oude stenen duiventil. Aan de achterzijde ligt het grote zwembad van 12x6m.
Het kleine stadje Villefranche de Rouergue ligt op 15 minuten van het huis.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 449.000
 • Type objectHuis
 • Kamers10
 • Slaapkamers1
 • Referentie1022 1281

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Martiel (12200), in Aveyron (regio Occitanie).

Contact opnemen

Disc Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod