Huis verkopen

Object met zwembad in Aveyron, Occitanie

€ 430.000
Oppervlakte 217 m²
Perceel 2892 m²

Dit stenen huis is prachtig gerestaureerd en biedt veel ruimte voor ontspanning en workshops. Op dit moment zijn er 2/3 slaapkamers, 2 doucheruimtes met toilet en een badkamer met toilet. Er is een grote eetkeuken, een aparte eetkamer, 2 salons, een enorme ruimte die geschikt is voor kunst/ambachten/muziek/games etc., met diverse opslagruimtes, waaronder een voorraadkamer en een wijnkelder. Een van de slaapkamers wordt gebruikt voor het genereren van verhuurinkomsten.
Op het terrein bevinden zich een duiventil, broodoven, carport, zwembad van 13 x 6,5 m en een oud huis dat gerestaureerd zou kunnen worden (afhankelijk van de benodigde vergunningen). De tuinen zijn goed beplant en hebben een afgelegen terras om te dineren.
Slechts een korte wandeling naar het dorp met een paar winkels, en 5-10 minuten rijden naar Villefranche-de-Rouergue met zijn stadswinkels.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 430.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers3
 • Badkamers3
 • ReferentieBVI71746

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Martiel (12200), in Aveyron (regio Occitanie).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod