Huis verkopen

Object met zwembad in Aveyron, Occitanie

€ 636.000
Oppervlakte 365 m²
Perceel 12129 m²

Dit charmant gerestaureerde huis met 5 slaapkamers en 4 badkamers ligt in een rustig gehucht met prachtig uitzicht op het platteland, 1,2 ha land, verwarmd zwembad en immense schuur. Met het L-vormige huis en de prachtige schuur (375 m² over twee verdiepingen) ligt er een intieme binnenplaats tussen de gebouwen. De op het zuiden gelegen tuin heeft een prachtig verwarmd zoutwaterzwembad met poolhouse/kleedkamer, volwassen bomen, een moestuin en een potstal. Een deel van het land wordt momenteel uitgeleend aan enkele paarden en is afgebakend door een bos. Dit land is ook toegankelijk via een landelijk pad dat door het bos en uiteindelijk naar de rivier leidt.

Entree van het huis via een comfortabele trap naar de grote woonkeuken (55 m²), de hele begane grond bestaat uit kelders waar veel opslagruimte is en waar de efficiënte gasketel staat. Rechts van de keuken is een bijkeuken en een trap naar de slaapkamers op de eerste verdieping. Ook aan de rechterkant is een garderobe en een zeer royale slaapkamer ensuite (40 m²). Aan de linkerkant zijn twee ruime woonkamers (40 m² en 32 m²) en een schattig gangetje dat leidt naar nog een slaapkamer ensuite (18 m²) en een trap naar de slaapkamers/badkamers op de 1e verdieping. Op de 1e verdieping nog eens 3 royale slaapkamers (27 m², 21, 22 m²), een aparte wc, een doucheruimte met wc en een grote woon-/kleedkamer met luxe badkamer met bad, douche en wc.

De huidige eigenaren hebben dit toch al prachtige pand nog verder verbeterd door het installeren van dubbele beglazing (zo goed passend bij het pand dat het niet opvalt), het installeren van veluxen, het bouwen van een prachtige deur op de schuur en het volledig reviseren van het zwembad. Al het werk is sinds 2017 uitgevoerd.

Perfect voor een bed & breakfast activiteit, zou de schuur zich ook lenen voor vele activiteiten zoals een trouwlocatie of yoga retraite. Een geweldig familiehuis met flexibele accommodatie voor de meest veeleisende!

Prijs inclusief makelaarskosten : 636 000 €
Prijs exclusief makelaarskosten: 600 000 €
Uyer commissie inbegrepen: 6 %

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 636.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers5
 • Badkamers3
 • ReferentieBVI71879

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Rieupeyroux (12240), in Aveyron (regio Occitanie).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod