Advertentie publiceren

Voormalige Cévenol mas, volledig te renoveren. Prachtig uitzicht, veel grond, waterbron.

€ 212.000
Oppervlakte 75 m²
Perceel 74519 m²
Aantal kamers 4 kamers

A14952 – Gelegen op de heuvels in een klein gehucht bij Aujac, kan dit eigendom met bijna zeven en een halve hectare grond het landelijke bedrijfje of toeristische onderneming worden waar u van droomt. Een voormalige stenen Cévenole “mas” – of boerderij – in zijn gloriedagen werd het land bewerkt voor olijven, kastanjes en schapenteelt – en het potentieel voor dit blijft.
De huidige m2 is gebaseerd op de woning aan de linkerkant van het pand, maar er is ongeveer 125m2 meer aan kamers in de hoofdboerderij, met een extra schuur, zolder en kelders van ongeveer 170m2, om te renoveren en te restaureren.
De dichtstbijzijnde steden zijn Bessèges, St Ambroix en Alès op respectievelijk 15km, 25km en 45km, en de dichtstbijzijnde toegangspunten tot de snelweg zijn Bollène (A7) op 80km of Nîmes (A9) op 90km.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 212.000
 • Type objectOnbekend
 • Kamers4
 • Slaapkamers2
 • ReferentieUF-A14952

Locatie

Dit object ligt in Aujac (30450), in Gard (regio Occitanie).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod