Huis verkopen

Familiebedrijf BOB Côtes du Rhône wijngaarden Bagnols-sur-ceze

€ 1.340.000

Het domein Moulin du Pourpré ligt in het hart van het terroir van de Côtes du Rhône, in de gemeente Sabran, in de zuidelijke Rhônevallei.

Dit familiedomein, dat al meer dan 10 generaties in de familie is, beslaat ongeveer 22 hectare, waarvan ongeveer 19 hectare Côtes du Rhône-stokken met BOB. Het heeft een vlakte van ongeveer 102m2 en gebouwen van ongeveer 460m2.

Een echt instrument voor de productie van historische en warme wijnen, gevuld met de overvloedige zonneschijn die de regio kenmerkt.

Dossier op aanvraag en NDA

Neem contact met ons op voor een bezoek en een persoonlijke selectie van alternatieve eigendommen. Wij bieden een volledige service in onroerend goed, van selectie, bezoeken en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest effectieve fiscale structuur. Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk van experts!

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 1.340.000
  • Type objectHuis
  • Referentie1407560

Locatie

Dit object ligt in Bagnols-sur-Cèze (30200), in Gard (regio Occitanie).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod