Advertentie publiceren

Een echt mooie oude schuur met drie verdiepingen in het hart van een populair dorp.

€ 295.000
Oppervlakte 280 m²
Perceel 578 m²
Aantal kamers 8 kamers

91592ABE30 – Deze mooie oude schuur is prachtig verbouwd tot een ruime woning met 5 slaapkamers plus een tweede appartement op de begane grond om het af te maken. Het ligt in het centrum van het charmante dorpje Mons met zijn bar/restaurant, bibliotheek en medisch centrum. Er is een bakker, épicerie, apotheek en school in het aangrenzende dorp Celas (1km). Het is rustig en landelijk, maar op slechts 15 minuten rijden in Alès zijn er supermarkten, gespecialiseerde winkels, een ziekenhuis en kliniek, medische diensten, en scholen. Er is een theater, een nieuwe bioscoop, en in de zomer, bij de rivier, is er een strandgebied ‘Ales Plage’. Het Romeinse Nîmes, met TGV en een vliegveld ligt op slechts 30 minuten afstand….Montpellier op 45 minuten, en het mooie stadje Uzès met zijn beroemde zaterdagmarkt en restaurants, op slechts 30 minuten. In een uur bent u op het strand van de Middellandse Zee.
Dit charmante huis is perfect voor wie op zoek is naar het Franse dorpsleven. Het heeft ook een aanzienlijk commercieel potentieel als vakantiewoning.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 295.000
 • Type objectHuis
 • Kamers8
 • Slaapkamers6
 • Badkamers5
 • ReferentieUF-91592ABE30

Locatie

Dit object ligt in Mons (30340), in Gard (regio Occitanie).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod