Huis verkopen

Dorpshuis voor restauratie op rustige locatie in mooi, gewild 'hooggelegen' dorp. Biedt c

€ 200.000
Oppervlakte 135 m²
Aantal kamers 5 kamers

A19260TFO30 – 18e/19e eeuws dorpshuis met dubbele gevel, oorspronkelijk de plaatselijke wijnmakerij, gerenoveerd in 1970, Het is degelijk maar moet opgeknapt worden. De prijs is een indicatie, een redelijk bod zal worden overwogen.
In het rustige centrum van het mooie dorpje Mons, dicht bij het plaatselijke restaurant en andere faciliteiten. Mons ligt op 15 minuten van de faciliteiten van Alès en centraal ten opzichte van de populaire steden Uzès en Nîmes.
Er zijn twee aparte woongedeeltes, elk met een eigen ingang vanaf een terras op de eerste verdieping. Ze kunnen worden samengevoegd tot een gezinswoning of worden gebruikt om 2 aparte gîtes te creëren. Op de begane grond is er een reeks van “caves” geassocieerd met de wijnproductie die uitkomt op een aangename binnenplaats, momenteel overdekt, maar die kan worden geopend om een heerlijke buitenruimte te creëren.
De structuur en het dak van het pand zijn gerenoveerd in 1970 en lijken gezond; de accommodatie is bewoonbaar maar moet worden vernieuwd.
Informatie over de risico’s waaraan dit pand is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 200.000
 • Type objectOnbekend
 • Kamers5
 • Slaapkamers4
 • Badkamers1
 • ReferentieUF-A19260TFO30

Locatie

Dit object ligt in Mons (30340), in Gard (regio Occitanie).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag, zaterdag 25 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod