Huis verkopen

Nieuwbouw 3 slaapkamer flat met terras en prive parkeerplaats in een rustige omgeving, maar dicht bij het historische centrum

€ 319.000
Oppervlakte 83 m²
Aantal kamers 4 kamers

A12392 – Een nieuw project van 23 appartementen (met 2bed en 3bed appartementen) in 3 niveaus, elk met buitenruimte en parkeerplaats in de kelder. Zou klaar moeten zijn in de tweede helft van 2023.
Halverwege tussen het historische centrum en de nieuwe zakenwijken, zal de locatie van nieuwe residentie villa uw leven gemakkelijker maken. Alle schoolvoorzieningen, van kleuterschool tot middelbare school, zijn op loopafstand. De commerciële gebieden zijn beschikbaar binnen een paar minuten afstand op de Boulevard Salvadore Allende.
De appartementen van de beveiligde Elk appartement van deze beveiligde residentie, van 1bed tot 3bed-kamer appartementen, profiteert van een royale buitenruimte met terras of prive tuin.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 319.000
  • Type objectOnbekend
  • Kamers4
  • Slaapkamers3
  • Badkamers2
  • ReferentieUF-A12392

Locatie

Dit object ligt in Nîmes (30000), in Gard (regio Occitanie).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod