Huis verkopen

Object in de Gard, Occitanie

€ 242.899
Oppervlakte 69 m²
Aantal kamers 3 kamers

A12390 – Een nieuw project van 23 appartementen (met 2bed en 3bed appartementen) in 3 niveaus, elk met buitenruimte en parkeerplaats in de kelder. Moet klaar zijn in de tweede helft van 2023.
Halverwege tussen het historische centrum en de nieuwe zakenwijken, zal de locatie van nieuwe residentie villa uw leven gemakkelijker maken. Alle schoolfaciliteiten, van kleuterschool tot middelbare school, zijn op loopafstand. De commerciële gebieden zijn beschikbaar binnen een paar minuten afstand op de Boulevard Salvadore Allende.
De appartementen van de beveiligde Elk appartement van deze beveiligde residentie, van 1bed tot 3bed appartementen, profiteert van een royale buitenruimte met terras of prive-tuin.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 242.899
 • Type objectOnbekend
 • Kamers3
 • Slaapkamers2
 • Badkamers1
 • ReferentieUF-A12390

Locatie

Dit object ligt in Nîmes (30000), in Gard (regio Occitanie).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod