Huis verkopen

Object in de Gard, Occitanie

€ 197.891
Oppervlakte 44 m²
Aantal kamers 2 kamers

A12388 – Een nieuw project van 23 appartementen (met 2bed en 3bed) in 3 verdiepingen, elk met buitenruimte en parkeerplaats in de kelder. Moet in de tweede helft van 2023 klaar zijn.
Halverwege het historische centrum en de nieuwe zakenwijken, zal de locatie van de nieuwe residentievilla uw leven gemakkelijker maken. Alle schoolfaciliteiten, van kleuterschool tot middelbare school, zijn op loopafstand. De commerciële gebieden zijn beschikbaar binnen enkele minuten op de Boulevard Salvadore Allende.
De appartementen van de beveiligde Elk appartement van deze beveiligde residentie, van appartementen met 1 tot 3 slaapkamers, profiteert van een royale buitenruimte met terras of privétuin.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 197.891
  • Type objectOnbekend
  • Kamers2
  • Slaapkamers1
  • Badkamers1
  • ReferentieUF-A12388

Locatie

Dit object ligt in Nîmes (30000), in Gard (regio Occitanie).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod