Huis verkopen

Nieuwe ontwikkeling - nieuwbouw stenen huis in traditionele stijl met 4 slaapkamers, garage en tuin met

€ 1.150.000
Oppervlakte 171 m²
Perceel 1891 m²
Aantal kamers 5 kamers

A10611 – Ruime stenen mas ontworpen door architect met materialen van hoge kwaliteit, met respect voor de Provençaalse stijl gecombineerd met modern comfort.
Vlakbij een charmant dorp met bakker, restaurant, school en wekelijkse markten met vers fruit en groente van lokale producenten. Dit zou een perfect vakantiehuis of permanente verblijfplaats kunnen zijn op het platteland met vele wandel- en fietspaden en omliggende rivieren. Andere winkels en diensten zoals apotheek, dokter, postkantoor, slager, buurtwinkel liggen op slechts 3 km afstand. Het is gunstig gelegen voor verbindingen met luchthavens en TGV-stations in Nîmes (25 km) en Avignon (50 km), op 10 km van de historische stad Uzès en zijn beroemde zaterdagmarkt.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 1.150.000
  • Type objectOnbekend
  • Kamers5
  • Slaapkamers4
  • Badkamers3
  • ReferentieUF-A10611

Locatie

Dit object ligt in Garrigues-Sainte-Eulalie (30190), in Gard (regio Occitanie).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod