Huis verkopen

Mooi huis, onlangs gerenoveerd met eigen tuin (nog aan te leggen).

€ 555.000
Oppervlakte 140 m²
Perceel 1730 m²
Aantal kamers 5 kamers

A16841 – Dit ruime huis met loft woonruimte, met respect voor de Provençaalse architectuur gecombineerd met het comfort van een charmant dorp met bakker, restaurant, school en wekelijkse markten met vers fruit en groenten van lokale producenten zou de perfecte vakantiewoning of permanente verblijfplaats kunnen zijn op het platteland met veel wandel- en fietspaden en omliggende rivieren. Andere winkels en diensten zoals apotheek, dokter, postkantoor, slager, buurtwinkel liggen op slechts 3 km afstand. Het is ideaal gelegen voor verbindingen met de luchthavens en TGV-stations van Nîmes (25 km) en Avignon (50 km), op 10 km van de historische stad Uzès met zijn beroemde zaterdagmarkt.
Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 555.000
  • Type objectOnbekend
  • Kamers5
  • Slaapkamers3
  • Badkamers2
  • ReferentieUF-A16841

Locatie

Dit object ligt in Uzès (30700), in Gard (regio Occitanie).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod