Advertentie publiceren

Uzes historisch centrum; appartement, mogelijke belastingvoordelen

€ 410.230
Oppervlakte 76 m²
Aantal kamers 3 kamers

A04741 – Fiscaal gunstige investering, historisch centrum
Dit 3-kamerappartement, dat deel uitmaakt van een elegant gebouw in het beschermde hart van Uzès, profiteert van hoge plafonds en een overvloed aan licht. Het maakt deel uit van een spannend renovatieproject om het gebouw in zijn oude glorie te herstellen, in volledige harmonie met de historische omgeving. De oplevering is gepland in december 2022.
Kavel 1 is slechts een van de twee resterende kavels en biedt een bewoonbare oppervlakte van 76,3m2 op de begane grond. Vanaf de gemeenschappelijke entree, met zijn prachtige deuropening en trappenhuis, is het appartement toegankelijk via een eigen entreehal. De woonruimte is licht en ruim, met grote ramen, en omvat een open keuken en een aparte bijkeuken. Er zijn twee slaapkamers, waarvan één met een inloopkleedkamer, een doucheruimte en een aparte wc. Het appartement zal worden afgewerkt volgens de hoogste normen, zoals past bij deze prachtige omgeving.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 410.230
 • Type objectOnbekend
 • Kamers3
 • Slaapkamers2
 • Badkamers1
 • ReferentieUF-A04741

Locatie

Dit object ligt in Uzès (30700), in Gard (regio Occitanie).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod