Advertentie publiceren

Huis in de Gers, Occitanie

€ 495.000
Oppervlakte 243 m²
Perceel 23840 m²

Charmant woonhuis gebouwd uit witte natuursteen, wat zorgt voor een romantische sfeer, met overdekt zwembad, garage/atelier en kelder, op een terrein van ruim 2,3 hectare. 

De woning heeft een woonoppervlak van ca. 243 m² en als indeling o.a. een entree (ca. 20 m²), woonkamer (ca. 20 m²) met haard, slaapkamer (ca. 21 m²) met badkamer ensuite met douche, toilet en wastafel, nog een slaapkamer (ca. 20 m²) met ingebouwde kast, eetkamer (ca. 20 m²) en keuken (ca. 16 m²) met toegang tot de veranda en garage. 

Een half niveau hoger bevindt zich de veranda (ca. 47 m²). 

Een half niveau lager bevinden zich twee badkamers (ca. 8 en 5 m²) waarvan een met bad/douche, wastafel en bidet en een met een douche, wastafel en toilet, separaat toilet. 

Boven een grote woonkamer (ca. 48 m²) met riante haard en balkon en een zolderslaapkamer (ca. 20 m²). 

Goede staat van onderhoud en met dubbel glas. De septic tank dient vernieuwd te worden. Glasvezel is aanwezig en moet nog worden aangesloten. 

Gelegen op een parkachtig terrein van ca. 23.840 m² met open zicht. Er is een overdekt zoutwater-zwembad (ca. 12 x 4,5 meter met nieuwe liner). Een garage/atelier (ca. 42 m²), een kelder van ca. 50 m². Veel authentieke details. 

Rustig gelegen in een klein gehuchtje met enkele huizen en op slechts vijf minuten van een dorp met voorzieningen en op zo’n 20 minuten rijden van Fleurance. De luchthaven van het prachtige Toulouse is bereikbaar in zo’n 50 minuten rijden. 

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 495.000
  • Type objectHuis
  • Referentie54130

Locatie

Dit object ligt in Fleurance (32500), in Gers (regio Occitanie).

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod