Advertentie publiceren

Huis in de Gers, Occitanie

€ 371.000
Oppervlakte 161 m²
Perceel 2590 m²

Gerestaureerd, natuurstenen woonhuis met zwembad, dubbel tuinhuis en carport, gelegen op een terrein van ca. 2.590 m² met mooi, open uitzicht om van prachtige zonsondergangen te genieten. 

Indeling woonhuis (ca. 161 m² woonoppervlak) op de begane grond: een hal (ca. 9 m²), woonkamer (ca. 34 m²) met houtkachel, zichtbare balken en natuurstenen muren, moderne eetkeuken/-kamer (ca. 20 m²) met zichtbare balken, slaapkamer (ca. 11 m²) met badkamer (ca. 4 m²) met douche, wastafel en wasmachineaansluiting. 

Eerste etage: overloop (ca. 10 m²), drie slaapkamers (ca. 21, 18 en 12 m²) waarvan twee met kleedkamer, een badkamer (ca. 13 m²) met douche en bad. 

Dubbel tuinchalet om spullen te bergen (twee maal 16 m²). 

Voorzieningen als dubbel glas, geïsoleerd dak, verwarming middels een houtkachel en elektrische radiatoren, nieuwe keuken, glasvezel internet, twee bronnen, een carport en toegangspoort (één buurman heeft recht van overpad). 

Het zoutwaterzwembad is ca. 7 x 3,5 meter, aangelegd in 2014 en heeft een winter- en zomerdek. 

Rustige, niet geïsoleerde ligging op de grens van de Gers en de Tarn-et-Garonne, in een klein gehucht en dichtbij basisvoorzieningen, op een half uurtje rijden van Fleurance. De luchthaven van Toulouse is bereikbaar in een kleine 50 minuten rijden. De omgeving staat bekend om knoflook, goed eten en zonnebloemvelden. 

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 371.000
  • Type objectHuis
  • Referentie54757

Locatie

Dit object ligt in Fleurance (32500), in Gers (regio Occitanie).

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod