Huis verkopen

Ruime, traditionele Gasconse boerderij met zwembad, uitzicht op het glooiende landschap. Zakelijk potentieel

€ 372.500
Oppervlakte 229 m²
Perceel 3353 m²
Aantal kamers 8 kamers

A11836 – Gelegen in het hart van de Bas Armagnac regio van Gers biedt dit aanzienlijke huis met 6 slaapkamers een flexibele woonruimte voor een groot/uitgebreid gezin en/of zakelijke mogelijkheden. Dit ruime en comfortabele huis met traditionele kenmerken heeft onder andere plafonds met houten balken, tomette vloertegels, luiken voor alle ramen, houtkachels en elektrische verwarming. De indeling en indeling van de keuken, woon- en eetkamer is ideaal voor entertainment en het optimaal benutten van het binnen- en buitenleven.
De goed onderhouden tuin biedt een aangelegd zwembad met zwembad van 10 x 5m2, terras en buitenverlichting, een overdekt terras en een dubbele garage met veel bergruimte.
Het is dicht bij de steden Nogaro, Plaisance, Riscle die allemaal supermarkten, artsen en een breed scala aan voorzieningen bieden.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 372.500
  • Type objectOnbekend
  • Kamers8
  • Slaapkamers6
  • Badkamers4
  • ReferentieUF-A11836

Locatie

Dit object ligt in Fustérouau (32400), in Gers (regio Occitanie).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod