Advertentie publiceren

Mooie stenen boerderij met 1,7 hectare grond, een meer en prachtig uitzicht op het zuiden.

€ 367.000
Oppervlakte 200 m²
Perceel 17000 m²
Aantal kamers 8 kamers

A17231 – Een prachtige en rustige omgeving voor deze ruime boerderij uit de Gers met vijf slaapkamers (200 m2) op slechts 10 minuten van de bloeiende stad Condom en zes minuten van het ‘Beaux Village’ van La Romieu. Dit was een werkende boerderij en
een oude stenen stal (300 m2) staat aan het huis vast en een ander stenen bijgebouw aan de overkant van de binnenplaats, van dezelfde grootte, werd gebruikt als wijnkelder. Er zijn verschillende andere bijgebouwen, schuren en een waterput.
Het land van bijna 1,7 hectare loopt zachtjes af naar het zuiden en omvat een groot meer met karpers.
Het huis zelf is in uitstekende staat met overal dubbele beglazing, een gloednieuwe warmtepomp en isolatie. Het heeft wel een opknapbeurt nodig, maar er is een enorm potentieel om de bijgebouwen verder te ontwikkelen – misschien om ze om te bouwen tot gîtes of verdere accommodatie – bezichtiging wordt ten zeerste aanbevolen om het volledige potentieel van deze zeldzame gelegenheid te waarderen.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 367.000
 • Type objectOnbekend
 • Kamers8
 • Slaapkamers5
 • Badkamers1
 • ReferentieUF-A17231

Locatie

Dit object ligt in Gazaupouy (32480), in Gers (regio Occitanie).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod