Advertentie publiceren

Prachtige 18e eeuwse Gasconse boerderij, vlakbij Marciac met meer dan 1 ha park.

€ 599.000
Oppervlakte 460 m²
Perceel 10272 m²
Aantal kamers 13 kamers

A15215 – Gelegen in de glooiende heuvels van de Gers, zuidwest Frankrijk op enkele minuten van Marciac beroemd om zijn wereldberoemde Jazz Festival, vindt u dit prachtige huis authenitically gerestaureerd door de eigenaars. Dit charmante pand biedt traditionele, smaakvolle kenmerken gecombineerd met het comfort van het moderne leven.
De grote, lichte kamers bieden flexibiliteit voor een grote, uitgebreide of groeiende familie. Een glazen patio verbindt het tweede deel van het huis met een onafhankelijk bijgebouw, dat mogelijkheden voor verhuur biedt. De grote mezzanine heeft een echte wow-factor en kan verder worden gebruikt als kantoor- of yogaruimte: deze leidt naar de pigeonnier die naar eigen smaak moet worden afgewerkt.
Een lange privé-oprijlaan leidt naar het schaduwrijke terrein dat toegankelijk is via elektrische poorten; met ruime parkeergelegenheid, een boomgaard, een verscheidenheid aan volwassen bomen en struiken, een vijver met een stenen bijgebouw, gebieden die opnieuw zijn verwilderd en een groot omsloten terras dat ideaal is voor entertainment.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 599.000
 • Type objectOnbekend
 • Kamers13
 • Slaapkamers8
 • Badkamers3
 • ReferentieUF-A15215

Locatie

Dit object ligt in Marciac (32230), in Gers (regio Occitanie).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod