Huis verkopen

Prachtig landgoed + prachtig uitzicht + zwembad + bijgebouwen + 1.2Ha land

€ 929.000
Oppervlakte 431 m²
Perceel 12000 m²
Aantal kamers 10 kamers

A19537CT32 – De weelderige restauratie aan de voorzijde is licht en ruim, terwijl aan de achterzijde een eigentijdse loftaccommodatie een open binnen/buitenruimte biedt die optimaal profiteert van het prachtige uitzicht over het open landschap, oud en nieuw in perfecte harmonie.
Beide delen hebben toegang tot het zwembad en het terras.
De warmtepomp is efficiënt voor de vloerverwarming en is omkeerbaar, dus kan ook voor koeling worden gebruikt. Deze prachtige renovatie heeft voor elk wat wils, ongeacht je smaak of levensstijl. Een gezinswoning, een vakantiehuis, een bedrijf, een grote woning of 2 onafhankelijke woningen, dit voldoet aan vele eisen. MOETEN ZIEN.
Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 929.000
 • Type objectOnbekend
 • Kamers10
 • Slaapkamers6
 • Badkamers5
 • ReferentieUF-A19537CT32

Locatie

Dit object ligt in Marciac (32230), in Gers (regio Occitanie).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag, zaterdag 25 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod