Advertentie publiceren

Object in de Gers, Occitanie

€ 650.000
Oppervlakte 772 m²
Perceel 24609 m²
Aantal kamers 19 kamers

A08682 – Deze unieke woning biedt u bijna alles wat u zich maar kunt wensen.
Als u het huis binnenkomt via de zij-ingang loopt u door een korte gang langs de stookruimte en bijkeuken en komt u in de grote open keuken/eetkamer. Vanaf hier kunt u de eerste woonkamer in de noordelijke vleugel betreden met zijn gezellige open haard of de 100m2 grote veranda en tweede woonkamer in de westelijke vleugel met zijn glazen wand die uitkijkt op het enorme terras van ongeveer 200m2.
Als u verder door het huis loopt vindt u een fitnessruimte/gameroom, een kantoor, een wijnopslagplaats, een eetkamer met 16 zitplaatsen, een appartement met 2 slaapkamers, toren 1 appartement met 2 slaapkamers, toren 2 appartement met 1 slaapkamer (privétoegang), nog 4 slaapkamers, een zolderkamer en een onafgewerkte zolderkamer.
Buiten heeft u iets minder dan 2,5Ha, een zwembad van 10x5m, een werkplaats, een waterput en een garage voor 4 auto’s plus 2 overdekte parkeerplaatsen
Mocht u het nodig hebben dan is een deel van het land aangewezen voor bebouwing mocht u meer ruimte wensen.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 650.000
 • Type objectOnbekend
 • Kamers19
 • Slaapkamers9
 • Badkamers3
 • ReferentieUF-A08682

Locatie

Dit object ligt in Miélan (32170), in Gers (regio Occitanie).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod