Advertentie publiceren

Prachtig landhuis met gite, historische connectie met de Tempeliers, enkele renovaties aan

€ 728.000
Oppervlakte 392 m²
Perceel 40760 m²
Aantal kamers 10 kamers

A16126 – Gelegen in de adembenemende glooiende heuvels, in het centrum van de Gers (32) vindt u dit opmerkelijke huis met gite en enkele renovaties te voltooien. Gelegen in 4 Ha velden (elk met zijn eigen veldschuilplaats en grote schuur) met historische connecties; La Grange werd voor het eerst geschonken aan de Tempeliers in 1250. Dit fantastische eigendom ligt aan het eind van een 2 km lange weg, toegankelijk via een kleine, door de overheid onderhouden weg die eindigt bij de ingang, genesteld in het midden van meer dan 100 ha biologische landbouwgrond, op 1 km van de dichtstbijzijnde buren.
Het weidse uitzicht kan worden genoten vanuit elk raam van het huis en de zorgvuldig gerestaureerde toren. Dit indrukwekkende pand kan een groot familiehuis zijn, een huis met gite-accommodatie; met nog te voltooien delen, een kans voor u om uw eigen stempel te drukken. Met omheinde velden, ruiterfaciliteiten, bijgebouwen, bovengronds zwembad en een overdekt terras, twee vijvers (één gevoed door een bron).

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 728.000
 • Type objectOnbekend
 • Kamers10
 • Slaapkamers5
 • Badkamers3
 • ReferentieUF-A16126

Locatie

Dit object ligt in Montesquiou (32320), in Gers (regio Occitanie).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod