Advertentie publiceren

Chateau/prestige in de Gers, Occitanie

€ 1.150.000
Oppervlakte 760 m²
Perceel 54093 m²


Schitterend, zeer verzorgd authentiek landgoed bestaande uit een zeer ruime woonboerderij met een inpandig gasten-appartement, een ‘pigeonnier’ waar het tweede gastenverblijf in is gevestigd, een zwembad met poolhouse met sauna en een prachtig uitzicht over de heuvelachtige omgeving, een dubbele garage en vier paardenboxen/bergruimte, gelegen op het midden van een groot terrein van ruim 5,4 hectare met oprijlaan. Geen directe buren.

Ideaal geheel om bijvoorbeeld gasten te ontvangen. De overloop van ruim 150 m² is zeer geschikt om muziek- of yogalessen te geven. Totaal woonoppervlak ca. 760 m²!

Indeling woonboerderij : woonkamer (ca. 85 m²) met open haard, ingerichte keuken (ca. 25 m²), een eetkamer (ca. 26,7 m²) met houtkachel en toegang tot een terras, kantoor (ca. 22 m²), een bibliotheek (ca. 36 m²), een tweede receptieruimte/eetkamer (ca. 23 m²), een slaapkamer met badkamer (ca. 21 m²) met douche, toilet en wastafel, een waskamer (ca. 18 m²), een bijkeuken (ca. 7 m²) en een gasten-appartement (ca. 80 m²) met een woonkamer/keuken/eetkamer (ca. 40 m²), twee slaapkamers (ca. 11,5 m²), een badkamer, separaat toilet en separate entree/kantoor. 

Op de verdieping de enorme overloop van ca. 154 m² met zichtbare balken, slaapkamer 4 (ca. 26 m²) met ensuite badkamer (ca. 11,5 m²), slaapkamer 5 (ca. 22,5 m²) met eigen badkamer, slaapkamer 6 (ca. 31 m², zolderkamer met stahoogte van ca. 16 meter) met ensuite badkamer (ca. 14,4 m²), slaapkamer 7 (ca. 20 m², zolderkamer met stahoogte van ca. 10 meter) met badkamer ensuite (ca. 11 m²) en een donkere kamer/laboratorium (ca. 12 m²). 

In de duiventoren bevindt zich het tweede gastenverblijf met een woonkamer, keuken/eetkamer, twee slaapkamers, een badkamer en twee toiletten. 

Verder is er een dubbele, indoor garage voor twee auto’s (ca. 43 m²), vier paardenboxen/bergruimte/hobbyruimte (ca. 66 m²). 

Een zwembad (ca. 4,5 x 9 meter, chloor) met terras, douche en een liner uit 2014. Poolhouse naast het zwembad waarvandaan genoten kan worden van spectaculaire zonsondergangen en een sauna. Drie overdekte terrassen.

Houtopslag (ca. 31 m²). 

In uitstekende staat van onderhoud, compleet gerenoveerd en dubbel glas. Het huis wordt verwarmd door een warmtewisselingspomp, hout- en pelletkachels. De eerste etage is tevens voorzien van airconditioning en er zijn twee nieuwe septic tanks (op norm). 

Gelegen op een dominante en zeer rustige locatie zonder enige overlast en geen buren, met mooie oprijlaan en toch dichtbij een dorp met winkels een andere voorzieningen. Op slechts 45 minuten van het treinstation van Agen (TGV) en ca. een uur van de luchthaven van Toulouse. 

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 1.150.000
  • Type objectChateau/prestige
  • StatusVerkocht
  • Referentie56953

Locatie

Dit object ligt in Saint-Clar (32380), in Gers (regio Occitanie).

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod