Huis verkopen

Prachtig stenen huis met een versterkt kasteel en zwembad in het hart van een mooi dorp in de

€ 750.000
Oppervlakte 360 m²
Perceel 2393 m²
Aantal kamers 10 kamers

A20790JLA32 – Ooit gedroomd van een eigen kasteel in het zuidwesten van Frankrijk? Dan is dit huis uit de XVIII eeuw misschien iets voor jou.
Een stukje paradijs in het hart van een stenen dorp en zijn voorzieningen, beschrijft het beste dit prachtige landgoed bestaande uit drie gebouwen: het hoofdgebouw, gastenverblijf en een versterkt kasteel met zijn twee torens, een bucolische tuin en een adembenemend uitzicht vanuit de tuin en het zwembad op het platteland en op zonnige dagen kun je zelfs de Pyreneeën zien.
Dit huis ligt niet ver van een paar grote steden. Vanuit het dorp kun je zelfs een bus nemen die je naar het treinstation in Agen brengt met de LGV trein (de sneltrein) die je in 3 uur naar Parijs brengt.
Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 750.000
 • Type objectOnbekend
 • Kamers10
 • Slaapkamers6
 • Badkamers4
 • ReferentieUF-A20790JLA32

Locatie

Dit object ligt in Sainte-Mère (32700), in Gers (regio Occitanie).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag, zaterdag 25 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod