Huis verkopen

Prachtig uitzicht voor deze super woning met 3 slaapkamers, rustige ligging. zwembad en bubbelbad. Terras en tuin

€ 255.000
Oppervlakte 136 m²
Perceel 2557 m²
Aantal kamers 5 kamers

A22159CT32 – Benijdenswaardige ligging voor dit mooie huis in het hart van de wijnstreek Viella. Op loopafstand van het gezellige dorp met een bar/ bistro, dorpswinkel en benzinestation. Het dorp heeft ook een zwembad en tennisbaan.
Gelegen aan een zeer rustige laan met een ommuurde en omheinde ingang is dit huis klaar om in te trekken. Het is goed onderhouden en onlangs is er een pelletbrander geïnstalleerd en is de zolder extra geïsoleerd.
De grote open keuken/salon met deuren naar de serre bieden een grote en lichte leefruimte, 3 slaapkamers, een badkamer met douche en bad en een kantoor. Buiten zijn er volgroeide, goed onderhouden tuinen en een lager gelegen akker. Garage / werkplaats en een carport aan de voorzijde aan de achterzijde een mooi overdekt terras een zwembad bubbelbad en een hut completeren dit super ensemble.
Informatie over de risico’s waaraan dit object is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 255.000
 • Type objectOnbekend
 • Kamers5
 • Slaapkamers3
 • Badkamers1
 • ReferentieUF-A22159CT32

Locatie

Dit object ligt in Viella (32400), in Gers (regio Occitanie).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag, zaterdag 25 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod