Advertentie publiceren

Maison de maître uit de 19e eeuw met meer dan 5 hectare grond en een zwembad, bij Toulouse

€ 1.090.000
Oppervlakte 1180 m²
Perceel 23231 m²
Aantal kamers 25 kamers

A10423 – Dit prachtige 19e eeuwse herenhuis, gelegen op meer dan 5 hectare grond, beschikt momenteel over 17 studio’s, allen met eigen badkamer met douche en kitchenette, en een eigen appartement.
Met 23000 vierkante meter grond, kunt u gemakkelijk verschillende activiteiten instellen: sport, vrije tijd, landbouw, veeteelt, bloemen, …
Aan de voorzijde van het huis, een tuin met bomen en bloemen geeft toegang tot het zwembad met terras en barbecue, in een omheind en beveiligd gebied.
De ligging, op enkele kilometers van de Gers, het vliegveld Toulouse-Blagnac en Toulouse, stelt u in staat om de toeristische trekpleisters van de streek te bezoeken, zoals het Aeroscopia museum, de Cité de l’Espace, het historische centrum van de Ville Rose, Albi en zijn kathedraal, of om te profiteren van gezinsactiviteiten, zoals het doolhof van Merville, of om een rustige wandeling te maken in het nationale bos van Bouconne.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 1.090.000
 • Type objectOnbekend
 • Kamers25
 • Slaapkamers21
 • Badkamers19
 • ReferentieUF-A10423

Locatie

Dit object ligt in Lévignac (31530), in Haute-Garonne (regio Occitanie).

Aanwezig op kasteeldag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Kasteeldag, zaterdag 26 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod