Huis verkopen

Nieuwbouwwoningen met tuin dichtbij Toulouse

€ 335.000
Oppervlakte 81 m²
Perceel 64 m²
Aantal kamers 4 kamers

A10539 – Om uw leven aangenamer te maken, is uw duplex-jardin in Les Carrés Tolosan volledig ontworpen voor uw comfort! Royale volumes en natuurlijk licht komen de begane grond ten goede, dankzij een open woonkamer waarin de keuken is geïntegreerd en zorgvuldig ontworpen ramen en erkers. Boven, in cocooning modus, is er een aangename badkamer, gezellige slaapkamers en, indien van toepassing, een kantoor en / of kleedkamer . Wilt u een eigen buitenruimte? Het is er, elk huis profiteert van een gemeubileerd terras en een omheinde, gazon en beboste tuin. En om alles perfect te maken, voorzien wij ook elk van onze duplex-jardin van een privé parkeerplaats, een individuele garage en vloerverwarming op de benedenverdieping.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 335.000
  • Type objectOnbekend
  • Kamers4
  • Slaapkamers3
  • Badkamers2
  • ReferentieUF-A10539

Locatie

Dit object ligt in Rouffiac-Tolosan (31180), in Haute-Garonne (regio Occitanie).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod